Hae jäseneksi

Liity aktiiviseen joukkoomme!

Jäsenyyteen liittyvät ohjeet ja säännöt

Alta löydät tietoa jäsenyydestä ja jäseneksi hakemisesta sekä muista jäsenyyteen liittyvistä asioista. Hyväksyttyäsi säännöt, pääset täyttämään jäsenhakulomakkeen. Tervetuloa mukaan yhdistyksen toimintaan!

Filtin pääasiallisen toiminnan tarkoitus on edistää jäsenten välistä yhteistyötä, ammattitaitoa ja ammatin harjoittamiseen liittyviä yleisiä ja yhteisiä etuja, tukea näyttelytoimintaa, järjestää huovutuskursseja ja -työpajoja sekä tiedottaa kotimaisista ja kansainvälisistä tapahtumista, näyttelyistä ja kilpailuista.

Huopatapaaminen järjestetään vuosikokouksen yhteydessä eri paikkakunnilla. Jäsenlehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa ja on luettavissa sähköisenä versiona Filtin nettisivujen Tiedotteet -sivulla. Filtin kansainvälinen huopanäyttely järjestetään joka kesä heinäkuussa Jämsässä, Kivipankki galleriassa. Jäseneksi liittynyt on oikeutettu osallistumaan kyseiseen näyttelyyn. Filtillä on yhteydet moniin ulkomaisiin huopayhdistyksiin. Huopayhdistys toimii myös yhteistyössä monien eri sidosryhmien kanssa.

Filtin jäseneksi hakeutuvalla tulee olla jonkilainen yhteys villaan tai huovutukseen. Voit olla esim. opettaja, taiteilija, huovuttaja, käsityöläinen, villan tuottaja tms.

Kun olet lukenut jäsenyyteen liittyvät säännöt ja hyväksynyt ne alla olevalla painikkeella, pääset täyttämään jäsenhakemuksen.

Käsittelemme hakemuksesi, jonka jälkeen saat sähköpostiisi tiedon, onko sinut hyväksytty jäseneksi. Lähetämme samalla jäsenmaksulaskun, joka tulee olla maksettu ennen kuin jäsenyytesi astuu voimaan.

Yhdistys rahoittaa toimintansa jäsenmaksuilla.

Jäsenmaksut
• varsinainen jäsen 40 €
• yhteisöt, yritysjäsenet 50 €

Jäsenmaksut tulee ehdottomasti maksaa eräpäivänä! Maksussa on oltava viitenumero tai jäsenen nimi näkyvissä.

Muista ilmoittaa muuttuneet yhteystietosi ja uudet osoitteet Filtille – myös sähköpostiosoitteet! Voit tehdä sen esim. jäsensivujen Jäsentietojen päivitys -sivulla, sähköpostitse tai soittamalla!

Päivittämällä varmistat, että saat varmasti ajankohtaiset tiedotteet, laskut yms., ja jäsenyytesi pysyy ajan tasalla! 

Eroilmoitus tulee aina tehdä kirjallisesti (sähköposti OK) ennen kuluvan vuoden loppua tai viimeistään ennen kuin seuraavan vuoden jäsenmaksu on laskutettu, yleensä tammikuun puolivälissä.

HUOM. Laskun maksamatta jättäminen ei ole eroilmoitus.

Siirry sivun alkuun